Indkøbskurv (0) DKK
Adidas (3049)
Adidas Y3 (22)
Adidas X (24)
adidas nmd herre

adidas nmd herre
Kr.988.02  Kr.488.36
Solgt:
(1718)

adidas nmd herre

adidas nmd herre
Kr.988.02  Kr.488.36
Solgt:
(1175)

adidas nmd herre

adidas nmd herre
Kr.988.02  Kr.488.36
Solgt:
(1602)

adidas nmd herre

adidas nmd herre
Kr.988.02  Kr.488.36
Solgt:
(1680)

There currently are 2 guests online.

Paiement & Expédition

Internationale ordrer
Vi bruger International Express Service til alle internationale leverancer. Tillad omkring 5-15 arbejdsdage fra afsendelsen. Yderligere forsinkelser kan forekomme i månederne september - marts på grund af den store efterspørgsel og den store belastning på postvæsenet og toldvæsenet. Er ikke ansvarlig for tab eller skade på din ordre i transit. Dette ansvar overdrages til dig, så snart vi afleverer din ordre til rederiet.
 
Internationale ordrer kan være underlagt importafgifter / afgifter. For information kontakt venligst din lokale toldmyndighed. Enhver sådan skat er parcelmodtagerens ansvar og betales ikke af.
 
Aflysninger
Hvis du ønsker at annullere din ordre, skal du straks sende os en mail. 25% afbestillingsgebyr gælder. Størstedelen af ​​ordrer afsendes inden for 1-2 dage fra ordren. Sendede ordrer kan ikke annulleres.
 
Udveksling
For at udveksle et produkt skal du kontakte os og oplyse os om årsagen. Vi vil derefter give dig yderligere instruktioner. Varerne kan udveksles inden for 8 dage efter kvitteringsdatoen, forudsat at de er ubrudt og i original tilstand med al den originale emballage og etiketter. Når du returnerer en vare til en udveksling, skal du sørge for at dit navn, adresse, telefonnummer og instruktioner er tydeligt angivet. Alle forsendelsesomkostninger forbundet med vareudveksling er forbrugerens ansvar. Vi anbefaler på det kraftigste, at du bruger sporbar forsendelse, da vi ikke vil være ansvarlige for eventuelle tabte pakker. For oversøiske ordrer kan denne proces tage op til 30 dage.
 
Vender tilbage
I det usandsynlige tilfælde af fremstilling af fejl, ville vi erstatte / reparere produkterne uden omkostninger til kunden.
For at returnere et emne skal du kontakte os og oplyse os om årsagen. Vi vil derefter give dig yderligere instruktioner.
Varer skal returneres inden for 8 dage efter modtagelsesdato - ubrugt og indeholder alle originale emballager og etiketter. Vi vil kreditere din oprindelige betalingsmetode, eksklusive 25% re-stocking / processing fee og US $ 30 returgebyr. Alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med retur af varer er forbrugerens ansvar.